dinsdag 13 december 2011

Imago omslag

Gecertificeerd
Elke grote imago omslag zou moeten starten met een feestje! Wij, de Laatsten der 23 Dingicanen, hebben er vanochtend één gevierd. Met prikkelende filmpjes, leuke discussies en een warm applausje voor iedereen. Voordat ik er heenging vanmorgen dacht ik nog: zál ik ze al aantrekken, mijn new shoes..? Nou, ik zal je zeggen, daar had ik de guts nog niet helemaal voor. Ik voel me nog best wiebelig in die dingen dus ik loop ze liever thuis even rustig in... Stèl dat ik dan struikel, dan heb ik een legitiem excuus om me voor een halfuurtje op de sofa te werpen. Bovendien heb
ik vandaag naast mijn certificaat een persoonlijk, zéér bruikbaar kadootje gekregen, waarvoor innige dank. Beloofd: morgen trek ik het aan.  Dan kunnen ik en jullie alvast een beetje wennen, aan mijn omslaande imago. Ondertussen heb ik me vol enthousiasme alweer op een nieuwe cursus gestort. "Overwin uw hoogtevrees per centimeter."
Tot pumps! ;) GL. 

search me in the crowd...4 opmerkingen:

  1. Pachtig! Je kan trots op jezelf zijn. Met deze stijl van schrijven ben je een aanwinst voor het blogteam! To infinity... and beyond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zal vandaag eens goed naar je schoenen kijken. En dat ´I´m so blogging this´ zal je vast en zeker goed staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Allen: Dank je wel, enneh leuk dat jullie nog volgen!gr. GL

    BeantwoordenVerwijderen