donderdag 15 december 2011

To do-list

Aan m'n water voel ik het. Dit wordt mijn kans. Drie maal is per slot van rekening scheepsrecht, het moet dus wel raak zijn deze keer!
Na Sint en Santa, die mij beide teleurstellend afschepen met een schamele aalmoes, 'uit financieël zwaarwegende redenen' (tssss..), zit er nog maar één ding op, waar Het Lot niet meer om heen kan: Oudjaarsdag 2011. Ik zou als ik jullie was ook maar niet meedoen dit jaar. Laat me je adviseren: het heeft geen zin. Hij is voor mij.

Direct na het in ontvangst nemen, zet ik mijn plannen in werking. Daartoe heb ik een to do list bedacht. Moet je trouwens ook eens proberen: zelf het heft in handen nemen en niet langer laidback in de spits gaan rondlummelen, wachtend op die ene prachtige voorzet waarop jij leep kunt intikken. Nee, een to do list werkt duizend maal beter dan alle verlanglijstjes bij elkaar. Bovenaan mijn listje staat: "rondvragen".

Dat zal ik even toelichten. Om me als gevolg van mijn toekomstige fortuinlijke inkomstenbron op voorhand goed te oriënteren op een verstandige uitgave, wil ik jullie oproepen je mening te delen.
Ik heb dringend behoefte aan aanschaf-advies, want wat in de war geraakt van uiteenlopende meningen uit mijn directe omgeving.
Daartoe heb ik een opzetje gemaakt, waar je je mening kunt ventileren. Ik verwacht hier binnen de termijn van twee weken een stortvloed van op elkaar volgende reacties en wellicht kort daarop een lichte stijging in het aantal volgers. Ik maak alvast een opdeling, met niet meer dan twee kampen, dus er is ruimte links óf rechts van de streep om jouw mening te deponeren. Daarbij wil ik je van harte attenderen op de vrijheid van meningsuiting: Feel free, smijt met valtesten, wees onverbiddelijk met prijsvergelijkingen en doe gerust een boekje op over ontluisterende batterijsprookjes.

Dan volgt hier de rondvraagstelling:
Wat zou jij mij adviseren en waarom?


ANDROID
IPHONE
Om e.e.a. een beetje vaart te geven en lang niet iedereen interesse deelt voor technische details, volgt een tweede kwestie, waarvoor tevens alle ruimte om gul op te reageren. Mijn tweede list- item heeft als doel het starten van een nieuwe hype.
De 2de vraagstelling: Wie wil voor mij alvast een kittig hoesje haken? (maten opvraagbaar)

Veel succes! groetjes, GL

5 opmerkingen:

 1. Geen van beide: ik adviseer je een iPad en de eerste app die je moet downloaden is Angry Birds (allemaal!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk hier even naar(zie einde) Heb hem zelf net :), zoals je weet. Ga er in de vakantie, die ik nu heb , mee spelen! Past wel makkelijker in je broekzak dat een ipad, hoewel dat ook erg leuk zou zijn....zucht. En Angry Birds kan ook op deze telefoon! Groetjes

  http://youtu.be/2jpPiW7qPXw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Angelonmychest: `:@ angry Birds,tisdah? Net als in die enge film? http://youtu.be/R7J6WFVYU8Y?t=18s

  @ Angel & 'roosje: Kga checkujonguh..( sorry, meisjuh)Dank jullie wel.Benieuwd wat de andere 17 Volgers vinden... :D
  @wiewilmijhelpen: hoe krijg ik die link in de reactie linkende???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Binnenkort neem ik een tweedehandsje over: iPhone, dus geen keuze voor mij. Geeft niet; kiezen is niet gemakkelijk en ben blij dat de 'keuze' voor mij is gemaakt.
  Een iPad is helemaal geweldig, maar die steek je niet even in je zak en bellen: ho maar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ allen: ik kan nu elke dag in de bieb aaipetten. Er staat er ééntje in onze nieuwe Chillzone te schreeuwen om aandacht: touch mèèèèèè! Wat ik zoek is een goeie mobiel.Benieuwd hoe je de Iphine ervaart, Curly.
  gr. GL

  BeantwoordenVerwijderen