dinsdag 11 oktober 2011

# 7 Kriebels...

letter D I N letter G Wooden Bingo Number 7

Van ding 7 krijg ik ongelofelijk de kriebels...
Wat een mogelijkheden, ik verdrink er bijna in. Te veel om te kiezen en je kent me..
Het allerliefst zou ik een mooie mozaïek maken, maar ik blijf hangen in het taggen van mijn eigen foto's, volgens Flickr moet het openbaar en 'save'. Kan nergens vinden waar ik dat dan kan aanpassen.Wie het weet, mag 't me uitleggen!!! Ben lekker lang blijven hangen in colrpicker en aanverwante trucjes als texture en circle in square en zo...Er zijn mooie, bruikbare smashups en sommige Api's zijn om van te smullen. (Wild ideetje voor de bieb zo vlak na de vakantietijd: op de beamer de mashup van vakantiefoto's als landschappen en gebouwen, van bieb leden, gekoppeld aan googlemaps. Een hartelijk 'Welkom thuis' er onder, natuurlijk.)
Moet verder echt moed vinden om me in het technische gedeelte te storten:1000 vragen doemen in me op. Maar -as you know - time flies en ik moet het maar even uitstellen.
Bij jeuk krabben, zegt men, dus doe ik snel de spell optie, die eenvoudig via html en url te kopiëren is. Een makkie. Maar of daarmee dan die kriebel helemaal wèg is...??

4 opmerkingen:

 1. Ik zou zeggen: maak tijd en leef je uit. Misschien samen met je dochter? Plezier voor twee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is een idee, zij is nog veel inventiever dan ik!
  Resultaat volgt tzt.. ;)
  GL

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een tip: kies bewust welke zaken voor jou en jouw functie het meest interessant zijn en verdiep je daar in. Mijn ervaring is dat dat beter werkt dan alles aan te grijpen en dan van alles maar een beetje te weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor je wijze advies,Nin_Joe! Zal ik in m'n digitale oren knopen.
  Ik maar voor mezelf een lijstje, van max 3 dingetjes, die gaan in m'n ideeën-boekje.
  Heb ik aangeschaft voor notities als '..hoe deed ik dat trucje ook alweer?'op aanraden van een ervaren Dinger.Ook toegepast op al die ideetjes, die soms ongevraagd m'n hersenpannetje vullen. Resultaat: geen klemmend hoofd en een opgeruimd gevoel.
  Super leerzaam, dit "sharen"!
  gr,GL

  BeantwoordenVerwijderen